Имам алфа 156 jtd гасне ми в движение загледах Я, че като стигне 70 градУса и гасне, като иЗстине пак Я запалвам, но има случаи когато не гасне. БлагодарЯ предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
жтд гасне като загрее
Collapse
X
-
Re: жтд гасне като загрее
Първоначално публикувано от bobi_malkiaИмам алфа 156 jtd гасне ми в движение загледах Я, че като стигне 70 градУса и гасне, като иЗстине пак Я запалвам, но има случаи когато не гасне. БлагодарЯ предварително.Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
Alfa 159 2.4 jtdm
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyВъв фиат форума имаше преди време подобна тема май, но не мога да се сетя каква беше развръзката
ибо оно дизело трудно гасне
а тия истинските дека са без електроника основното им проблем е как да ги угасишНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Ako гасне при подаване на газ (по високи обороти ) може да е от помпа ниско налягане. При моята беше така - след като и сипаха вода с нафта на ОМВ Сандански- прецакаха помпа ниско налягане - 110 лева от ТиН с отстъпка сменихме я и оня ден пак изгасна по същия начин в Търново - викам си баси помпата вярно свързано с помпата беше , ама се оказа маркучето ( 1 лев и цепи мрака сега)
Другия вариант е някакъв датчик (ама забравих какъв беше)2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasAko гасне при подаване на газ (по високи обороти ) може да е от помпа ниско налягане. При моята беше така - след като и сипаха вода с нафта на ОМВ Сандански- прецакаха помпа ниско налягане - 110 лева от ТиН с отстъпка сменихме я и оня ден пак изгасна по същия начин в Търново - викам си баси помпата вярно свързано с помпата беше , ама се оказа маркучето ( 1 лев и цепи мрака сега)
Другия вариант е някакъв датчик (ама забравих какъв беше)156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от vencialfaХодихме на диагностика и се оказа датчик за оборотите на коляновия вал,но ще го сменяме тия дни и ще видим дали е от него.Благодаря на отзовалите се.
как познах беНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от vencialfaХодихме на диагностика и се оказа датчик за оборотите на коляновия вал,но ще го сменяме тия дни и ще видим дали е от него.Благодаря на отзовалите се.
как познах бе'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от NeokillПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от vencialfaХодихме на диагностика и се оказа датчик за оборотите на коляновия вал,но ще го сменяме тия дни и ще видим дали е от него.Благодаря на отзовалите се.
как познах беНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment